Natasha
de Bruijn  #SR — door Harricot

ouwe blogsels

(uitgedund)

maandag 20 mei 2019 | #mailtje #Pontje_pikken

Pontje pikken?

Ha Rops, afgelopen vrijdag heb ik je een mailtje gestuurd. Ik zet het ook hier neer, want misschien heb je er heel per ongeluk overheen gekeken. Dat zou jammer kunnen zijn, want na 15 juni 2019 is mijn vraag in die mail achterhaald.

∽ ∽ ∽

vrijdag 5 april 2019 | uitdunnen

Behalve uitdunnen probeer ik ook steeds meer zaken te verwijderen die naar FB of Google verwijzen. Een nadeel is in dit geval dat het lettertype geen 'Open Sans' meer is, want dat werd opgehaald van een server van Google. Hier en daar ziet de tekst er lomper uit. De 'font-family' is nu Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif. Welk font daarvan gebruikt wordt, hangt af van je eigen besturingssysteem en browser.

dinsdag 18 december 2018 | #beknopter #hoofdzaken

Revisie nummer tig in de maak. Nóg meer bijzaken eruit. De hoofdzaak is de sick joke van jou, Simone Rops, op woensdag 19 april 2017, het absurde jennen daarna en het weigeren uit te leggen waarom dat allemaal was. (Of misschien: proberen te vertellen waardoor je in de loop der jaren zo'n paaslelie én fulltime actrice bent geworden.)

zaterdag 17 november 2018 | #vertraging

Deze pagina met slingers en bloemen voor de verjaardag van #SR heb ik opgekuist.

De versieringen heb ik vervangen door een paar van de bekende citaten met merkwaardige beloftes over vrede sluiten en 'écht praten' en 'maar deze maand heb ik het druk', etc., etc. Omdat deze pagina uiteindelijk de laatste moet worden (of over een tijdje op harriebaken.nl de eerste over topactrice Rops), moet ik ook nog het chronologisch overzicht van na woensdag 19 april 2017 opnieuw plaatsen. Zodat er er geen misverstand kan zijn over de schroeven die loszitten - en bij wie van ons 2 het lost.  :).

∽ ∽ ∽

Grote klit (Arctium lappa) voor in Simone Rops haar okselhaar

donderdag 20 september 2018 | #waybackmachine #InternetArchive #archief #screenshot

harricot.nl op Internet Archive

Het domein harricot.nl heb ik inmiddels opgezegd, maar de registratie (de huur, zeg maar) loopt tot eind juni 2019. Vandaag heb ik een screenshot gemaakt van het handige overzicht dat de WayBackMachine (Internet Archive) je geeft wanneer je van harricot.nl alle pagina's opvraagt die ooit (en door wie dan ook) met behulp van de WayBackMachine zijn opgeslagen.

Let wel, vaak ontbreekt er zomaar een afbeelding of een ander bestand. De oorzaak is meestal dat het tijdens het archiveren niet meteen samen met de pagina werd geladen en opgeslagen. Als het nog op de server staat, kun je het alsnog opvragen. Het wordt dan aan het archief toegevoegd. Je ziet dan zoiets als dit gebeuren. Ongeveer.


harricot.nl, internet archive, Simone Rops, 2015-2018

Stukje screenshot van de sitemap
van het archief.
De afbeelding linkt naar de
"sitemap" van harricot.nl op Internet Archive
.
Dus: een overzicht van alle ooit opgeslagen
pagina's van het domein harricot.nl
(Kun je met bijna elk domein doen.)

- — — — -

Simone Rops wil best weer praten, WhatsApp

mei 2017 | #WhatsApp #conversatie #kletsen

Simone Rops - Harrie Baken - conversatie in 6 screenshots

Simone Rpos: komende maand erg druk, Harrie

WhatsApp, 30 april 2017
'Wil best weer n keer met je kletsen'

Sadisme?

'Wil best weer n keer met je kletsen. Heb het de komende maand alleen wel heel erg druk.' (WhatsApp, 30 april 2017)

Het wachten is dus op een bericht dat die heel erg drukke maand voorbij is en dat Hare Hoogheid "best" weer eens wil kletsen.

 Met de validator van W3C kun je deze pagina checken op html, paginastructuur en de textual alternatives bij afbeeldingen.